all korean lovers

yuukberbagi cerita tentang korea

4 Minute’s profile

Hay chingu wie disini udah lama yaa kita gak ngebhas tentang kpop naaah mangkanya kali ini wie mau ngebahas tentang salah satu kpop cewek terkenal yaitu 4Minute’s

 

Siapa sih yang gak kenal 4minute secara mereka adalah salah satu kpop handal juga di korea selain dengan personil yg cantik2 tapi juga disertai dengan gaya yang bisa bikin kita berdecap kagum pada mereka KEREN Abeees deh pokoknya…

Naah pada mau taukan siapa para personilnya ini dia biodata mereka….

 

Nam Ji Hyun –> 남지현
DOB: January 9, 1990
Height: 167 cm
Weight: 49 kg
Company: Cube Ent.
Education: Sangmyeon University: Dance Department (on leave)

Kim Hyun A –> 김현아
DOB: June 6, 1992
Height: 164 cm
Weight: 44 kg
Company: Cube Ent.
Education: Korea High School of Music and Arts (attending)

Career: 2009 TBJ Model

 

Ji Yun –> 지윤
DOB: October 15, 1990
Height: 165 cm
Weight: 47 kg
Company: Cube Ent.
Education: Byeongjeom High School

Heo Ga Yun –> 허가윤
Birthdate: May 18th 1990
Height 165 cm
Weight 47 kg
Group 4minute
Company: cube entertainment
School: Dong Duk female High School

Kwon So Hyeon –> 권소현
DOB: August 30, 1994
Height: 162 cm
Weight: 45 kg
Company: Cube Ent.
Debut: Orange 2005 Album ‘We Are Orange’
Education: Kumho Junior High Sch

 

naaaah udaah pada kenal kan para personilnya banyak looh lagu2 baguus mereka ayooo ayooo di download ntar aq kasih link downloadnya lain waktu yaaach…..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 12 April 2011 by in Artis korea and tagged , .
%d bloggers like this: